Αλλαγή φρουράς στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου: Ο Ευθύμιος Δουβής παραδίδει τα ηνία στον Νίκο Τσομπάνη

06/02/2024

Σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση, ο Ευθύμιος Δουβής, ο μακροβιότερος Λιμενάρχης στην ιστορία του Ηρακλείου, παρέδωσε τα καθήκοντά του στον Νίκο Τσομπάνη, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη.

Συγκίνηση και αναγνώριση

Παρόντες στην τελετή, που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου, οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον κ. Δουβή για το ήθος, την προσφορά και το αξιέπαινο έργο του.

Σημαντικές θητείες και αδιαμφισβήτητες επιτυχίες

Ο κ. Δουβής, κατά τη διάρκεια της θητείας του, ηγήθηκε με επιτυχία πλήθους επιχειρήσεων, διακρίθηκε για την υποδειγματική λειτουργία του Λιμενικού Σώματος και κέρδισε την αναγνώριση και τον σεβασμό της τοπικής κοινωνίας.

Νέος άνεμος στο Λιμενικό Σώμα

Την σκυτάλη λαμβάνει ο Νίκος Τσομπάνης, ένας έμπειρος αξιωματικός με πλούσιο βιογραφικό, έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να συνεχίσει το σημαντικό έργο του προκατόχου του.

Προσδοκίες για το μέλλον

Η τοπική κοινωνία ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του Λιμενικού Σώματος στο Ηράκλειο, ευελπιστώντας σε μια εποχή ειρηνικής συνύπαρξης και γόνιμης συνεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα