«Αλμυρός» ο βακαλάος για την 25η Μαρτίου – Σε τι τιμές κυμαίνεται

23/03/2024

Ιδιαίτερα αλμυρός θα είναι ο μπακαλιάρος φέτος! Η αγορά άρχισε να “ζεσταίνεται” ενόψει της 25ης Μαρτίου
Ο ιχθυέμπορος Κώστας Φασίλης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις τιμές του βακαλάου και των παρόμοιων ψαριών, τα οποία καταναλώνονται συνήθως την 25η Μαρτίου.

Μία ανάσα πριν την 25η Μαρτίου και η αγορά άρχισε να ζεσταίνεται, με τον μπακαλιάρο να βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πάγκο της αγοράς, αλλά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Ιδιαίτερα αλμυρός θα είναι ο μπακαλιάρος φέτος καθώς η αγορά άρχισε να ζεσταίνεται ενόψει της 25ης Μαρτίου καθώς παρότι κερδίζει και φέτος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, η τιμή του έχει αυξηθεί αισθητά.

Οι τιμές φέτος πήραν την ανιούσα, με το αγαπημένο έδεσμα πολλών Ελλήνων που είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου, τον μπακαλιάρο, να είναι φέτος απλησίαστος για πολλούς καταναλωτές.

Ο ιχθυέμπορος Κώστας Φασίλης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις τιμές του βακαλάου και των παρόμοιων ψαριών, τα οποία καταναλώνονται συνήθως την 25η Μαρτίου.

«Έχουμε μεγάλη κίνηση τώρα. Έχουμε κίνηση στα θαλασσινά λόγω νηστείας. Δεν είναι πολύ ακριβά, απλά υπάρχει έλλειψη στον μπακαλιάρο για την εποχή και είναι αυξημένη η τιμή του. Δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση από πέρσι. Δεν έχουμε μεγάλη παραγωγή από μπακαλιάρο γι΄αυτό είναι ακριβά. Είναι θέμα ελλείψεως», είπε αρχικά

«Το λινγκ είναι παστό, εμείς δεν έχουμε εδώ, εμείς έχουμε μόνο φρέσκα. Ο φρέσκος μπακαλιάρος θα πουληθεί περίπου στα 25 ευρώ το κιλό έξω στα μαγαζιά, η τιμή του κινείται πολύ ψηλά. Μετά η τιμή είναι στο μέγεθος του ψαριού», συμπλήρωσε ο κ. Φασίλης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα