Έρανος για θεραπεία νεογέννητου μωρού στο Ηράκλειο

31/01/2024

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης ξεκίνησε από σχολεία του Δήμου Ηρακλείου για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία ενός νεογέννητου μωρού που χρειάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από σχολείο της Αλικαρνασσού όπου φοιτά το αδερφάκι του παιδιού που έχει ανάγκη. Οι σύλλογοι Γονέων των σχολείων που συμμετέχουν στον έρανο έχουν ήδη ενημερώσει τους γονείς να δώσουν χρήματα στα παιδιά τα οποία θα τα παραδώσουν στις δασκάλες και εν συνεχεία θα μπουν σε κουμπαράδες που θα παραδοθούν στους γονείς του παιδιού.

Μέχρι στιγμής, έχουν στηθεί κουμπαράδες σε περισσότερα από 50 σχολεία του Ηρακλείου, ενώ η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό γεννήθηκε με σοβαρή καρδιοπάθεια και χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση το συντομότερο δυνατό. Η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και το κόστος της εκτιμάται σε περίπου 100.000 ευρώ.

Οι γονείς του μωρού είναι πολύ ευγνώμονες για την αλληλεγγύη που έχουν δείξει οι κάτοικοι του Ηρακλείου και ελπίζουν ότι θα συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για να μπορέσει το παιδί τους να σωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα