Εξαφάνιση Σταυρούλας Κυψέλη: Νέα στοιχεία και εξελίξεις

16/02/2024

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια από την Κυψέλη, στις 23 Αυγούστου 2023, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, φέρνοντας στο προσκήνιο άγνωστες πτυχές της υπόθεσης:

  • Συγκάτοικος “κλειδί”: Η συγκάτοικος της Σταυρούλας, η οποία φέρεται να είναι η τελευταία που την είδε, δίνει αντιφατικές καταθέσεις και καλείται να δώσει απαντήσεις για τυχόν εντάσεις που υπήρχαν στο σπίτι.
  • Εξαφάνιση χωρίς δήλωση: Η εξαφάνιση της Σταυρούλας δεν δηλώθηκε στις Αρχές για 4 μήνες, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα.
  • Ψευδές προφίλ και όπλο: Μία μαρτυρία στο “Τούνελ” φέρνει στο φως επικοινωνίες της Σταυρούλας με ψεύτικο προφίλ γυναικός που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος. Η Σταυρούλα φέρεται να ζήτησε βοήθεια για την αγορά όπλου.
  • Κατάθεση στη ΓΑΔΑ: Η συγκάτοικος κλήθηκε να δώσει κατάθεση στη ΓΑΔΑ για 5 ώρες, ρίχνοντας φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.
  • Ηχητικό ντοκουμέντο: Η εκπομπή Live News εξασφάλισε ηχητικό ντοκουμέντο όπου η συγκάτοικος μιλάει στο περιβάλλον της Σταυρούλας, αρνούμενη οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση.
  • Εισαγγελική έρευνα: Έρευνα για την εξαφάνιση της Σταυρούλας διεξάγει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με εντολή εισαγγελέα.

Η έρευνα για τον εντοπισμό της Σταυρούλας συνεχίζεται, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα