Η Εκκλησία της Ελλάδος εκφράζει για άλλη μια φορά την αντίθεσή της στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

30/01/2024

Σε κείμενο που θα διαβαστεί στους ιερούς ναούς την προσεχή Κυριακή, η Εκκλησία επαναλαμβάνει την άποψή της ότι ο γάμος είναι μια ιερή ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, η οποία θεσπίστηκε από τον Θεό. Η Εκκλησία υποστηρίζει ότι ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών θα οδηγούσε σε σύγχυση των γονεϊκών ρόλων και θα δημιουργούσε ένα περιβάλλον μη ασφαλές για τα παιδιά.

Η Εκκλησία επιμένει ότι ο γάμος είναι ένας θεσμός που συμβάλλει στην ηθική και πνευματική ανάπτυξη της κοινωνίας. Η Εκκλησία θεωρεί ότι ο γάμος μεταξύ άνδρα και γυναίκας είναι ο θεμιτός τρόπος για την αναπαραγωγή και την ανατροφή των παιδιών.

Η Εκκλησία αναγνωρίζει τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων, αλλά πιστεύει ότι ο γάμος είναι ένας θεσμός που πρέπει να διατηρηθεί για τους ετερόφυλους. Η Εκκλησία καλεί την Πολιτεία να μην νομιμοποιήσει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Η Εκκλησία της Ελλάδος εκφράζει για άλλη μια φορά την αντίθεσή της στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Η Εκκλησία υποστηρίζει ότι ο γάμος είναι μια ιερή ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και ότι ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών θα οδηγούσε σε σύγχυση των γονεϊκών ρόλων και θα δημιουργούσε ένα περιβάλλον μη ασφαλές για τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα