Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης παρουσίασε τα έργα που ολοκλήρωσε το 2023

29/01/2024

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή παρουσίασε τον απολογισμό έργου των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ρεθύμνης για το 2023.

Η κ. Λιονή ανέφερε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ολοκλήρωσε το 2023 με ένα προϋπολογισμό έργων και μελετών ύψους πάνω από 100 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έργα αυτά αφορούν σε διάφορους τομείς, όπως η οδοποιία, η αγροτική ανάπτυξη, η τουριστική υποδομή, η προστασία του περιβάλλοντος και η κοινωνική πρόνοια.

Η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι τα έργα αυτά υλοποιήθηκαν με τη συνεργασία των θεσμικών φορέων του τόπου και της κοινωνίας. Ωστόσο, επισήμανε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης και πόρων, τα οποία δυσχεραίνουν την υλοποίηση του αναπτυξιακού της προγράμματος.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Βάμβουκας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Σαρρής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευαγγελία Δερμιτζάκη-Ουρανού και Βαγγέλης Τσουδερός, οι τέως Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Κακογιαννάκος και Γιάννης Παρασύρης, καθώς και οι Διευθυντές των Υπηρεσιών της Περιφερειακή Ενότητας Ρεθύμνης.

Ο απολογισμός έργου των Υπηρεσιών της Περιφερειακή Ενότητας Ρεθύμνης για το 2023 καταδεικνύει την προσπάθεια της Περιφέρειας να υλοποιήσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον τόπο. Ωστόσο, τα προβλήματα στελέχωσης και πόρων δυσχεραίνουν σημαντικά την υλοποίηση αυτού του προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα