Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναρρώνει μετά από δύσκολες ώρες

17/02/2024

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωζώ Σαπουντζάκη, βίωσε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” ύστερα από έντονη αδιαθεσία.

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη της, Χάρη Αργυρό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη λιποθύμησε την Τρίτη το πρωί, ενώ ετοιμαζόταν για γύρισμα με την Ρούλα Κορομηλά. “Την ώρα που έτρωγε το πρωινό της μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε”, περιέγραψε ο κ. Αργυρός.

Η έγκαιρη μεταφορά της στο νοσοκομείο αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε. “Τώρα είναι καλύτερα, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αν δεν την πηγαίναμε έγκαιρα στο νοσοκομείο, τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι”, τόνισε ο κ. Αργυρός.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αν και σοκαρισμένη από την περιπέτειά της, αναρρώνει ικανοποιητικά. “Η διάθεσή της είναι καλύτερη μέρα με την ημέρα. Μου ζήτησε σήμερα να της φτιάξω και τα μαλλιά της”, ανέφερε ο κ. Αργυρός, δίνοντας μια αισιόδοξη νότα στην κατάσταση.

Πληροφορίες από άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η αιτία της αδιαθεσίας οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων, όπως η αφυδάτωση και η χαμηλή αρτηριακή πίεση. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, λαμβάνοντας την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της και στις αγαπημένες της ασχολίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική επίθεση βουλευτή στο Κοινοβούλιο: Ο Φλώρος συνελήφθη για βία κατά του Γραμμένου

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος συνελήφθη μετά από άγρια επίθεση εναντίον του

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δύο Κρητικοί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή

Δύο άνδρες από χωριό του Ηρακλείου, ηλικίας 38 και 34 ετών, συνελήφθησαν