Λασίθι: Προετοιμασίες για κινητοποιήσεις για την δημοσιά υγειά στο σεληνάρι

22/03/2024

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι φορείς του Λασιθίου για τη διοργάνωση του Παλλασιθιώτικου συλλαλητήριου για την δραματική υποστελέχωση και την προβληματική λειτουργία των νοσοκομείων του νομού, το οποίο πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο Σεληνάρι.

Στην κινητοποίηση διοργανώνουν οι επιτροπές αγώνα για τα Νοσοκομεία Ιεράπετρας, Σητείας και Αγίου Νικολάου και στηρίζουν οι δήμοι, το εργατικό κέντρο, φορείς και σωματεία του νομού.

Πολίτες από τη Σητεία, την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Νεάπολη και το Οροπέδιο Λασιθίου θα συνατηθούν στο Σεληνάρι, επί του ΒΟΑΚ στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης, όπου θα αποκλείσουν την κυκλοφορία για 2 ώρες.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Σητείας ναυλώνει τρία λεωφορεία για τη διευκόλυνση των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου, με σημείο αφετηρίας το Συντριβάνι, στις 10.00 π.μ. προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σητείας:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, το Λασίθι συσπειρώνει τις δυνάμεις του και διατρανώνει την κοινή του θέση για στήριξη και διατήρηση της πλήρους λειτουργείας των Νοσοκομείων του Νομού, στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σελινάρι.

Ο Δήμος Σητείας, διαχρονικά και με συνέπεια, στηρίζει και διεκδικεί την αναβάθμιση και στελέχωση των Νοσηλευτικών Μονάδων, όχι μόνο της Σητείας αλλά ολόκληρου του Νομού.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, είναι υποχρέωση της πολιτείας ως κοινωνικό αγαθό προς όλους, με προτεραιότητα σε περιοχές απομακρυσμένες και μειονεκτικές όπως το Λασίθι.

Παραμένουμε αρωγοί και συμμέτοχοι σε όλες τις προσπάθειες και διεκδικήσεις του Λασιθιώτικου λαού και καλούμε την Σητειακή κοινωνία, να δώσει δυναμικό παρόν στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο, στο Σελινάρι στις 28 του Μάρτη, ώρα 12:00μ.μ.

Στην προσπάθεια του Δήμου για διευκόλυνση των συνδημοτών και των εργαζομένων του Δήμου, θα διατεθούν 3 λεωφορεία μεταφοράς, με σημείο αφετηρίας το Συντριβάνι, στις 10.00 π.μ.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν για ένα δυναμικό και ενωτικό συλλαλητήριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο του ομότιμου καθηγητή Γιώργος Δελίδης

Στο πένθος βύθισε την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης η είδηση του θανάτου

Αγχολυτικά: 10.000.000 χάπια πωλούνται στην Ελλάδα κάθε μήνα

Τέσσερα χρόνια μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, και ο εγκλεισμός