Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ

06/03/2024

Έγινε ενημέρωση για την περιοδεία και τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει για τις 17 Απριλίου
Την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα επικεφαλής κλιμακίου της ΓΣΕΕ, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας Γιάννης Παναγόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Έγινε ενημέρωση για την περιοδεία και τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει για τις 17 Απριλίου, αλλά και για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των εργαζομένων και των πολιτών για τις επιπτώσεις της ακρίβειας.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης επισήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης διαχρονικά υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων σημειώνοντας πως έχει στηρίξει τον κόσμο της εργασίας με δράσεις και προγράμματα όπως η κατάρτιση των εργαζομένων στον τουρισμό την περίοδο της πανδημίας.

«Επισκεφθήκαμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, του οποίου η κατανόηση σε αυτά τα προβλήματα είναι μεγάλη και ζητήσαμε τη συμβολή και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στον αγώνα που κάνουμε ενάντια στην ακρίβεια», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Στέλιος Βοργιάς σε δηλώσεις του κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη ανοιχτή συνάντηση που γίνεται στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με αντικείμενο τα προβλήματα της εργασίας, τα ασφαλιστικά ζητήματα καθώς και τα θέματα των συντάξεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο του ομότιμου καθηγητή Γιώργος Δελίδης

Στο πένθος βύθισε την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης η είδηση του θανάτου

Αγχολυτικά: 10.000.000 χάπια πωλούνται στην Ελλάδα κάθε μήνα

Τέσσερα χρόνια μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, και ο εγκλεισμός