Μικρή μαχήτρια ξεπέρασε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο ΠΑΓΝΗ χάρη στην “μπλε πόρτα των θαυμάτων”

30/01/2024

Η μικρή Μαριλύ εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ στις 11 Δεκεμβρίου 2023, με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γονείς της αναφέρουν ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της, αλλά η μικρή τους πάλεψε σαν μαχήτρια και βγήκε νικήτρια.

Παράλληλα με τις προσευχές και τις παρακλήσεις των δικών της ανθρώπων, η Μαριλύ έλαβε και την υποστήριξη μιας ομάδας ιατρών και νοσηλευτών που εργάστηκε ασταμάτητα για τη σωτηρία της. Η οικογένεια της μικρής εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν, συμπεριλαμβανομένων:

  • Της ομάδας της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, η οποία αποτελείται από άρτια καταρτισμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες, αλλά πάνω από όλα από ανθρώπους με μεγάλη καρδιά.
  • Της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, όπου η Μαριλύ νοσηλεύτηκε μετά την έξοδο της από τη ΜΕΘ.
  • Της Νευροχειρουργικής και της Νευρολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.
  • Των ιατρών του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων, οι οποίοι αντιλήφθηκαν την οξύτητα και ραγδαία επιδείνωση της υγείας της Μαριλύ και έδρασαν άμεσα.

Οι γονείς της Μαριλύ τονίζουν ότι η σωτηρία της κόρης τους είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των ιατρών και νοσηλευτών του δημόσιου συστήματος υγείας. Παράλληλα, εκφράζουν την άποψη ότι το σύστημα υγείας πρέπει να ενισχυθεί και να στελεχωθεί σωστά, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασθενών, ιδίως των παιδιών.

Η περιπέτεια υγείας της Μαριλύ είναι μια υπενθύμιση της σημασίας της δημόσιας υγείας και της ανάγκης να στηριξουμε το σύστημα υγείας μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα