Ο παπα-Δημήτρης Λουπασάκης στα Χανιά: Συγκίνηση, δάκρυα και μια μεγάλη αγκαλιά

04/02/2024

Ο πατέρας Δημήτρης Λουπασάκης, ο ιερέας που “εκδιώχθηκε” από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, βίωσε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στον εορτασμό του Αγίου Ισιδώρου Πηλουσιώτη στα Χανιά.

Συγκίνηση και δάκρυα στον Εσπερινό:

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο παπα-Δημήτρης δεν εόρτασε τον Άγιο Ισίδωρο στον Λυκαβηττό, αλλά στην Εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, λύγισε και δάκρυσε, φανερά συγκινημένος από την αγάπη και την υποστήριξη των πνευματικών του παιδιών που τον ακολούθησαν στην Κρήτη.

Νέα στέγη στα Χανιά:

Μετά τον “διωγμό” του από τον Λυκαβηττό, ο παπα-Δημήτρης βρήκε νέα στέγη στην Εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στα Χανιά. Εκεί, τον περασμένο Νοέμβριο, χειροτόνησε έναν από τους νεαρούς που τον ακολούθησαν, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση.

Συγγνώμη και ευχαριστίες:

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προς τον Μητροπολίτη Κυδωνίας Δαμασκηνό, ο παπα-Δημήτρης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη που έλαβε, ζήτησε συγχώρεση για τυχόν λάθη και δήλωσε συγκινημένος από την αγκαλιά που έλαβε στην Κρήτη.

Η ζωή του παπα-Δημήτρη Λουπασάκη στα Χανιά σημαδεύεται από έντονα συναισθήματα. Η συγκίνηση, η ευγνωμοσύνη και η μετάνοια συνυπάρχουν με την αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα. Η μελλοντική πορεία του στην Κρήτη παραμένει αβέβαιη, αλλά η αστείρευτη αγάπη των πιστών του αποτελεί μια ισχυρή δύναμη υποστήριξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα