Ρέθυμνο: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο πατέρας της 15χρονης

07/02/2024

μαθε για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί η ανήλικη κόρη του από 12 άνδρες και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η υπόθεση της 15χρονης από τον Μυλοπόταμο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Ο 50χρονος πατέρας της είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του πριν από λίγες ημέρες. Δίπλα του υπήρχε μία ανοιχτή φιάλη υγραερίου. Έψαχναν να βρουν τι τον ώθησε στην αυτοκτονία. Την απάντηση τελικά την έδωσε ο ίδιος, μέσα από σημείωμα που φρόντισε να αφήσει πίσω του.

«Το σημείωμα έλεγε ότι: ‘’Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να το αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του και δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε», είπε συγγενής της 15χρονης.

Στην κάμερα του Live News ξεσπά η αδελφή του πατέρα της ανήλικης λέγοντας: «ήταν ο καλύτερος άνθρωπος».

Η σύζυγος του 50χρονου από τη μία προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλειά του, κι από την άλλη να αντιμετωπίσει την φρικτή πραγματικότητα που βίωνε το παιδί της.

Η μητέρα της 15χρονης δήλωσε: «Είναι 3 μέρες που έχασα τον σύζυγό μου».

Στο χωριό έχουν «παγώσει» όλοι.

Από τους τελευταίου ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον 50χρονο ήταν μία γυναίκα, ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, που μίλησε στο Live News: «Είπε ότι η θεία του θέλει μια φιάλη υγραερίου. Ήταν καταθλιπτικός. Εκείνη την ημέρα δεν ήταν ομιλιτικός».

Ένας άνδρας από το Πακιστάν έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, φέρεται πώς κανόνιζε ραντεβού στην ανήλικη. Ο άνθρωπος αυτός δούλευε στα χωράφια του πατέρα της ανήλικης ως εργάτης.

Οι κατηγορούμενοι

Στην υπόθεση για την οποία κινητοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές πριν από περίπου έξι μήνες μετά από ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», εμπλέκονται συνολικά 12 άτομα εκ των οποίων ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να είναι ένας εξ αυτών που βίασαν την ανήλικη.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε στις 22 Ιανουαρίου και κρίθηκε, μετά την απολογία του, προσωρινά κρατούμενος.

Για τους υπόλοιπους 11 εκ των οποίων οι 10 είναι Έλληνες και ένας αλλοδαπός, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και την υπόθεση χειρίζεται η ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι άντρες αυτοί αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του βιασμού και της γενετήσιας πράξης σε ανήλικο άτομο, από το 2022 έως και πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο του ομότιμου καθηγητή Γιώργος Δελίδης

Στο πένθος βύθισε την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης η είδηση του θανάτου

Αγχολυτικά: 10.000.000 χάπια πωλούνται στην Ελλάδα κάθε μήνα

Τέσσερα χρόνια μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, και ο εγκλεισμός