Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας ζούσε με το πτώμα της αδερφής του για ημέρες

29/01/2024

Ένας άνδρας 58 ετών συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, καθώς ζούσε με το πτώμα της αδερφής του για ημέρες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για έναν άνδρα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί.

Μετά από διαπραγματεύσεις, ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του και οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματος βρήκαν τη νεκρή αδερφή του άνδρα, η οποία ήταν σκεπασμένη με κουβέρτες και σεντόνια. Βρέθηκαν πάνω της εικόνες της Παναγίας και ένας σταυρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Ο άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στη Θεσσαλονίκη και έχει αναδείξει το θέμα της ψυχικής υγείας.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι που τα αντιμετωπίζουν να λάβουν την κατάλληλη βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική επίθεση βουλευτή στο Κοινοβούλιο: Ο Φλώρος συνελήφθη για βία κατά του Γραμμένου

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος συνελήφθη μετά από άγρια επίθεση εναντίον του

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δύο Κρητικοί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή

Δύο άνδρες από χωριό του Ηρακλείου, ηλικίας 38 και 34 ετών, συνελήφθησαν