Στηρίξτε την Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου!

01/04/2024

Η Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου, μια ακμάζουσα μουσική οντότητα με πλούσια ιστορία και αστείρευτη προσφορά στον πολιτισμό της πόλης, καλεί τους δημότες σε μια κρίσιμη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 18:30.

Προσκλητήριο για το μέλλον της μουσικής μας κληρονομιάς:

  • Μουσικόφιλοι: Εσείς που χειροκροτήσατε τις μελωδίες της φιλαρμονικής, που νιώθετε περηφάνια για την παρουσία της στις εθνικές γιορτές και τις θρησκευτικές τελετές, ελάτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας για την διατήρηση και εξέλιξη της.
  • Γονείς: Εσείς που εμπιστευτήκατε την μουσική παιδεία των παιδιών σας στην φιλαρμονική, στηρίξτε την προσπάθεια για ένα λαμπρό μουσικό μέλλον.
  • Πολίτες: Εσείς που οραματίζεστε μια πόλη με ακμάζουσα πολιτιστική ζωή, αγκαλιάστε την εμβληματική φιλαρμονική που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του Αγίου Νικολάου.

Γιατί να συμμετέχετε:

  • Συνέχιση της μουσικής παιδείας: Η φιλαρμονική προσφέρει μαθήματα σε πλήθος μουσικών οργάνων, καλλιεργώντας την μουσική παιδεία των νέων και διατηρώντας ζωντανή την μουσική παράδοση.
  • Ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων: Η παρουσία σας ενισχύει τον σύλλογο, ο οποίος στηρίζει οικονομικά και ηθικά την φιλαρμονική.
  • Διατήρηση της μουσικής κληρονομιάς: Η Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου αποτελεί θεσμό με πλούσια ιστορία και σημαντικότατη συμβολή στην πολιτιστική ζωή της πόλης. Η υποστήριξή σας διασφαλίζει την συνέχιση της αξιόλογης πορείας της.

Γίνε μέλος!

Η Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή σας. Σας καλεί να γίνετε μέλη του Συλλόγου Φίλων και να συμβάλλετε στην διατήρηση και ανάπτυξη της μουσικής παράδοσης της πόλης.

Μαζί, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την Φιλαρμονική Αγίου Νικολάου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα