Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα (1/4) ο Ανδρουλάκης για τα Τέμπη

30/03/2024

Στον Άρειο Πάγο πρόκειται να μεταβεί την προσεχή Δευτέρα (1/4) για την υπόθεση των Τεμπών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο «γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια. Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός «δεν απάντησε στα τρία ερωτήματα τα οποία μας οδήγησαν στην πρόταση δυσπιστίας, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο έγκλημα των Τεμπών».

«Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι»

«Τα επαναλαμβάνω: Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη;» προσέθεσε και σημείωσε: «Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον κατώτατο μισθό, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε αυξηθεί καιρό τώρα. Όμως, η ονομαστική αύξηση δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια και τις ανισότητες, γιατί πολύ απλά ο πληθωρισμός καλπάζει»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο του ομότιμου καθηγητή Γιώργος Δελίδης

Στο πένθος βύθισε την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης η είδηση του θανάτου

Αγχολυτικά: 10.000.000 χάπια πωλούνται στην Ελλάδα κάθε μήνα

Τέσσερα χρόνια μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, και ο εγκλεισμός