Στους δρόμους και η Κρήτη για την θλιβερή επέτειο στα Τέμπη

28/02/2024

Γεμάτη κόσμο η πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο – Κινητοποιήσεις και σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι
Στους δρόμους σήμερα και η Κρήτη για τη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών. Όπως έχουμε ήδη γράψει το νησί βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ και δεκάδες σωματεία ενώ παράλληλα γίνονται διαμαρτυρίες και για την ακρίβεια.

Ήδη, στην πλατεία Ελευθερίας έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, προκειμένου να συμμετάσχει μαζικά στην προγραμματισμένη κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στους δρόμους και η Κρήτη για τη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών – Βίντεο

Όπως έχουμε ήδη γράψει, στο συλλαλητήριο συμμετέχουν εργαζόμενοι της ΑΔΕΔΥ, οι εκπαιδευτικοί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, οι οικοδόμοι, το συνδικάτο γάλακτος, τροφίμων και ποτών, η ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων και άλλοι φορείς και εργατικά σωματεία του Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, με τετράωρη στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι πορεία προς το κέντρο της πόλης, όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιούν και οι οδηγοί ταξί, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση με στάση εργασίας.

Στους δρόμους και η Κρήτη για τη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών

Ανάλογη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιείται στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά ενώ κινητοποιήσεις αναμένονται τόσο σε Ρέθυμνο, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, όσο και σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα