Συγκλονιστική η συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την υγεία στο Λασίθι – Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την υποστήριξή της

30/03/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου χαιρετίζει την εντυπωσιακή συμμετοχή στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (28/3) στο Σεληνάρι, τονίζοντας πως η ενότητα του Λασιθίου μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα στην διεκδίκηση δωρεάν δημόσιας υγείας και πλήρους στελέχωσης των νοσοκομείων του νησιού.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της στους αγώνες για την υγεία, τονίζοντας:

Η μαζική παρουσία του κόσμου στο Σεληνάρι αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της συλλογικής θέλησης για διεκδίκηση.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των πολιτών, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Είναι επιτακτική η ανάγκη για δωρεάν δημόσια υγεία και πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων του Λασιθίου.

Συγχαρητήρια οφείλονται στις επιτροπές αγώνα για την άψογη διοργάνωση, στους πολίτες που συμμετείχαν και στους αστυνομικούς που φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή της συγκέντρωσης.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν χιλιάδες πολίτες από όλο το Λασίθι, φορείς, σύλλογοι, και υγειονομικοί.

Κύρια αιτήματα των διαδηλωτών ήταν η άμεση πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Παρόμοια συλλαλητήρια έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές της Κρήτης, με τους πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την απαξίωση του ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την ενίσχυση του ΕΣΥ, ωστόσο οι πολίτες ζητούν konkrétní μέτρα και όχι υποσχέσεις.

Η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Λασιθίου στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση για την ανάγκη άμεσης θωράκισης του ΕΣΥ. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με την σθεναρή στάση της, δηλώνει “παρούσα” στον αγώνα για δωρεάν και ποιοτική δημόσια υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για το θάνατο του ομότιμου καθηγητή Γιώργος Δελίδης

Στο πένθος βύθισε την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κρήτης η είδηση του θανάτου

Αγχολυτικά: 10.000.000 χάπια πωλούνται στην Ελλάδα κάθε μήνα

Τέσσερα χρόνια μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, και ο εγκλεισμός