Σύλληψη 58χρονου για ακρωτηριασμό αυτιού διανομέα

19/02/2024

Συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά έναν 33χρονο διανομέα, δαγκώνοντάς του το αυτί, έπειτα από καυγά που ξέσπασε ανάμεσά τους στην εθνική οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελία του διανομέα, ο 58χρονος του έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να σταματήσει. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 58χρονος φέρεται να χτύπησε και να δάγκωσε τον 33χρονο, κόβοντας κομμάτι από το αυτί του.

διανομέας δήλωσε ότι ο 58χρονος τον ακολούθησε για 3 χιλιόμετρα μετά το αρχικό συμβάν. Ο 58χρονος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από τον διανομέα και δάγκωσε για να αμυνθεί. Μάρτυρες είδαν τους δύο άνδρες να καυγαδίζουν έντονα, με τον 58χρονο να βρίσκεται πάνω στον 33χρονο. Ο 33χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, λαμβάνοντας καταθέσεις από μάρτυρες και εξετάζοντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα στους δρόμους της Ελλάδας. Η οργή και η επιθετικότητα στους δρόμους αποτελούν ένα φαινόμενο που χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης. Απαιτείται η καλλιέργεια ανοχής και σεβασμού στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, προς αποφυγήν τραγικών συνεπειών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός στην Κρήτη για την Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

Η Νέα Αριστερά ανοίγει πανιά στα Χανιά!

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πλήθος κόσμου, η Νέα Αριστερά εγκαινιάζει τα