Τρεις συλλήψεις χθες από την ΕΛ.ΑΣ σε Μεσσαρά και Μαλεβίζι σε Μπαράζ ελέγχων

21/02/2024

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να συνεχίζει με “υψηλές στροφές”, θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι κανένας δεν βρίσκεται στο “απυρόβλητο”.
Καμία πληροφορία δεν “περνάει” χωρίς να ελεγχθεί, κανένας δεν δρα ανενόχλητος. Αυτή φαίνεται να είναι η “φιλοσοφία” της ΕΛ.ΑΣ. που καθημερινά πραγματοποιεί αλλεπάλληλους ελέγχους σε διάφορες περιοχές, είτε σε άτομα που κινούνται στις παρυφές της παραβατικότητας είτε κατόπιν πληροφοριών.

Χθες στην περιοχή της Μεσσαράς συνελήφθησαν δύο νεαροί, 23 και 22 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε χασίς συνολικής ποσότητας περίπου 700 γραμμαρίων – ο ένας κατείχε περίπου 110 γρ. και ο έτερος περίπου 580 γρ. Την έρευνα διεξήγαγε το ΤΑΕ Μεσσαράς, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Φαιστού.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου πραγματοποιούσαν κατ’οίκον έρευνα στο σπιτι ενός 40χρονου στο Γαζί. Στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ άλλων ένα 38αρι όπλο, σφαίρες και διαφορα άλλα εξαρτήματα όπλου. Ο 40χρονος συνελήφθη.

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να συνεχίζει με “υψηλές στροφές”, θέλοντας να καταστήσει σαφές ότι κανένας δεν βρίσκεται στο “απυρόβλητο”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική επίθεση βουλευτή στο Κοινοβούλιο: Ο Φλώρος συνελήφθη για βία κατά του Γραμμένου

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος συνελήφθη μετά από άγρια επίθεση εναντίον του

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δύο Κρητικοί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή

Δύο άνδρες από χωριό του Ηρακλείου, ηλικίας 38 και 34 ετών, συνελήφθησαν